top of page
Foto 07-10-2014 00 39 54.jpg

Onze specialiteiten

DSC_0359.JPG

GENIET MET VRIENDEN

High tea in Haarlem

De perfecte manier om te genieten met je gezelschap van je bezoek aan Blend met thee en talloze bijpassende lekkernijen. Hartig en zoet! De lekkerste taartjes, luxe belegde sandwiches en een uitgebreid assortiment thee's. Het zal je aan weinig ontbreken tijdens de luxe high tea van Blend Haarlem.

 

Goed om te weten: onze high tea wordt geserveerd voor minimaal 2 personen en alleen op reservering . Ook vegetarische, glutenvrije of vegan versie mogelijk.

VOEL JE GOED

Vegan, Smoothies & yoghurts

Of je nu wilt detoxen, vegan bent of een energieboost nodig hebt; we hebben veel verschillende vegan en vegetarische gerechten, yoghurts met superfoods en smoothies beschikbaar.

Wij helpen je graag met een keuze die goed bij je past.

De hele dag ontbijt in Haarlem

Alleen 's ochtends ontbijten in Haarlem? Nee... bij Blend serveren we de hele dag een lekker ontbijt. Bekijk ons uitgebreide en heerlijke ontbijtmenu en onze specialty koffies om je te laten genieten. Ontbijten in Haarlem wanneer jij zin hebt!

Wijn & bites

Aan het eind van de middag kun je heerlijk ontspannen in een van onze fauteuils of banken bij Blend en genieten van een heerlijk glas wijn of Jopen bier. Wij hebben heerlijke hapjes die perfect bij je wijn of bier. passen...en vergeet ons heerlijke terras niet waar de zon altijd schijnt.

Breakfast2.jpg

Jolanda Bootsman

“We bestelden een luxe high tea en het was heerlijk!!!
Echt, er was niets dat niet lekker was.
Bedankt meiden. We komen zeker terug.“

blend haarlem.jpeg

Resereer een High Tea

bottom of page