top of page
Healthy Salad

Onze specialiteiten

High tea

In de nieuwe wereld, waar we continu “in beweging” zijn, speelt aandacht een  steeds grotere rol, vooral voor de kleine dingen: kleine handelingen, oog voor details, de directe omgeving, kleine ondernemingen &  kleine ambachten en andere bedrijven.

Ons  gasten komen op de eerste plaats.. .dus allereerst willen we aandacht aan u besteden. We willen je verwelkomen met een glimlach, vriendelijk en bescheiden zijn. Kleine daden – grote impact. Glimlach. Wees geduldig . Vriendelijkheid wint, daar staan we voor.

Naast jou willen we ook aandacht hebben voor onze buurt en de stad Haarlem. Met een gloednieuw concept, toekomstgericht, nuchter en met een open geest hopen we een aanwinst te zijn voor de stad in haar inwoners.

De gerechten die wij aanbieden zijn  100% huisgemaakt met passie voor smaken en liefde voor vakmanschap. Ingrediënten en bijgerechten zijn afkomstig van lokale leveranciers. We staan altijd open om (onbekende) kleinschalige bedrijven rond Haarlem andere delen van de wereld kansen te geven en willen daar aandacht aan besteden,

Takeaway Meals

Een smaakvolle beleving combineren met een sfeervolle beleving, persoonlijke service met oog voor modern vakmanschap en samenwerken met lokale ondernemers

Onze passie.

Schermafbeelding 2020-12-30 om 17.13.02.

Van de pers.

1

Haarlems eten

“Tijm is  een bijzondere en onvergetelijke ervaring, zowel op etensniveau, op serviceniveau als op interieurniveau”

2

Emma Brown, Blogger - Oh mijn god

“ Bij Thyme voelden we ons gewaardeerd .. het personeel is vriendelijk en aardig en je wordt begroet met een glimlach.  ”

3

De voedselreporter

“Het eten was 100% huisgemaakt met passie voor smaken en liefde voor vakmanschap. ”

bottom of page